Profi-Entsafter für große Früchte

Großzügige Einfüllöffnung verlangt nur wenig Vorbereitung

Großzügige Ein­fül­löff­nung ver­langt nur wenig Vorbereitung

Seli­gen­stadt, 1. Juli 2011 — Der Profi-Entsafter JE 730 wird spie­lend mit allen erden­klichen Obst­sorten fer­tig. Die großzügige Ein­fül­löff­nung hat genü­gend Platz für große Früchte wie Bir­nen, Orangen oder sogar geviertelte Ananas-Stücke. Selbst kom­plette Äpfel inklu­sive Kernge­häuse kann man dem JE 730 bedenken­los anver­trauen, denn mit seinem 1.000 Watt-Motor ist der Entsafter sehr leistungsstark.

Das ist nicht nur prak­tisch, son­dern auch richtig gesund: Wer Früchte mit Ker­nen und Schalen ver­ar­beitet, der kann auch sicher sein, dass alle wertvollen Inhaltsstoffe genau da lan­den, wo sie hinge­hören – näm­lich im 1,5 Liter fassenden Saftbehälter.

Was den Rest bet­rifft: Der lan­det natür­lich im Trester­tank, der mit drei Litern Vol­u­men erstens geräu­mig und zweit­ens so kon­stru­iert ist, dass die Obstreste ziel­sicher in dessen hin­ter­stem Winkel lan­den. Damit ent­fällt zukün­ftig die lästige und zeitraubende Reini­gung des Maschinenrandes.

„Total Clean“-Philosophie
Schluss mit ständi­gem Wis­chen macht auch der mit der paten­tierten „Anti-Tropf-Funktion“ aus­ges­tatte Aus­guss. Der lässt sich ganz ein­fach drehen, so dass es weder tropft, noch Saftrück­stände in die Mas­chine zurück­fließen und das Innere verkleben können.

Wie alle abnehm­baren Teile des Entsafters gehorcht auch die tolle Tülle der „Total Clean“-Philosophie von Ken­wood: Sie kann ganz bequem in der Spül­mas­chine gere­inigt wer­den. Und damit es auch sonst keine Kleck­ereien oder gar Unfälle gibt, denkt die JE 730 sogar mit und nimmt die Arbeit erst dann auf, wenn der Zentrifugen-Aufsatz sicher ver­schlossen ist.

Auch in Sachen Benutzer­fre­undlichkeit ist der Profi-Entsafter vor­bildlich. Weil man – bildlich gesprochen – Äpfel nicht Bir­nen gle­ich­set­zen kann, ver­fügt der JE 730 über zwei Geschwindigkeitsstufen zum Entsaften härterer und weicherer Obst­sorten. Beide wer­den trotz­dem ganz kom­fort­a­bel mit nur einem einzi­gen Drehknopf gesteuert.

Pas­sion­ierte Saft­trinker wis­sen, dass auf kleiner Drehzahl gepresster Saft weniger Schaum und damit einen entschei­den­den Vorteil entwick­elt: Er schmeckt ein­fach entsch­ieden besser! Wie gut, dass auch der Saft­be­häl­ter über eine Schaumtren­nung verfügt.

UVP: 149,99 Euro. Erhältlich ab Sep­tem­ber 2011.

*Ken­wood ist Most Inno­v­a­tive Brand 2011*

PM_Kenwood_Profi-Entsafter für große Früchte_EntsafterJE 730_92 KB

Druck­fähige Bilder in einer Auflö­sung von 300 dpi sind erhältlich über den Pressekontakt.

Abdruck honorarfrei – Belegexemplar erbeten.
Achtung, Copyright: Fotos nur mit Quellenangabe und mit diesem Thema.

This entry was posted in Zubereitung and tagged , , , . Bookmark the permalink.

24 Responses to Profi-Entsafter für große Früchte

  1. Supe­rior func­tion, con­stantly appre­ci­ate read­ing your con­tent. Best Regards http://agooglez.com

  2. I ought to say, as a lot as I enjoyed read­ing what you had to say, I couldnt aid but shed inter­est right after a even though. Its as in case you had a fan­tas­tic grasp on the sub­ject mat­ter, but you for­got to con­sist of your read­ers. Maybe you need to take into con­sid­er­a­tion this from far far more than one angle. Or maybe you shouldnt gen­er­alise so con­sid­er­ably. Its bet­ter if you think about what other peo­ple may pos­si­bly need to say instead of just going for a gut reac­tion to the sub­ject. Think about adjust­ing your per­sonal believed process and giv­ing other peo­ple who could read this the ben­e­fit of the doubt.

  3. I don’t unre­mark­ably com­ment but I gotta tell thanks for the post on this one :D.

  4. I’m so happy to read this. This is the kind of man­ual that needs to be given and not the acci­den­tal mis­in­for­ma­tion that is at the other blogs. Appre­ci­ate your shar­ing this best doc.

  5. You have men­tioned very inter­est­ing points! ps nice site.

  6. Hi there very nice site!! Guy .. Beau­ti­ful .. Superb .. I will book­mark your site and take the feeds also…I am happy to search out so many use­ful info right here in the post, we’d like develop extra strate­gies on this regard, thank you for sharing.

  7. Sim­ply a smil­ing vis­i­tor here to share the love (:, btw out­stand­ing pattern .

  8. Enjoyed read­ing through this, very good stuff, thankyou . “Suc­cess doesn’t come to you…you go to it.” by Marva Collins.

  9. Mag­nif­i­cent web­site. A lot of help­ful info here. I am send­ing it to some bud­dies ans also shar­ing in deli­cious. And obvi­ously, thank you in your effort!

  10. Filipino says:

    Brilliantly-Said

  11. Very inter­est­ing information!Perfect just what I was look­ing for!

  12. Hello, i believe that i saw you vis­ited my site thus i came to “return the want”.I’m attempt­ing to find issues to improve my web site!I guess its ade­quate to make use of a few of your concepts!!

  13. obrazy says:

    Thanks, this can be the worst thing I’ve study

  14. I have learn some good stuff here. Def­i­nitely worth book­mark­ing for revis­it­ing. I won­der how so much attempt you place to make the sort of fan­tas­tic infor­ma­tive website.

  15. I needed to send you a very lit­tle remark to say thanks as before for all the awe­some prin­ci­ples you have fea­tured on this web­site. This is quite strangely gen­er­ous with you giv­ing exten­sively just what most of us could have offered for an e book to help with mak­ing some dough on their own, cer­tainly now that you might well have tried it in case you desired. Those ideas like­wise acted as a great way to know that some­one else have the iden­ti­cal pas­sion sim­i­lar to my very own to know the truth some­what more regard­ing this mat­ter. I think there are a lot more pleas­ant peri­ods in the future for folks who exam­ine your blog post.

  16. Some truly nice and util­i­tar­ian info on this site, as well I con­ceive the pat­tern holds won­der­ful features.

  17. Javier Arch says:

    I will imme­di­ately grasp your rss as I can’t in find­ing your email sub­scrip­tion hyper­link or e-newsletter ser­vice. Do you’ve any? Please let me know in order that I may sub­scribe. Thanks.

  18. Isabelle says:

    excel­lent issues alto­gether, you just gained a new reader. What would you rec­om­mend about your pub­lish that you made some days ago? Any certain?

  19. I really like your writ­ing style, great infor­ma­tion, appre­ci­ate it for post­ing :D. “Noth­ing sets a per­son so much out of the devil’s reach as humil­ity.” by Johathan Edwards.

  20. I have learn sev­eral excel­lent stuff here. Def­i­nitely price book­mark­ing for revis­it­ing. I won­der how a lot attempt you put to make this type of won­der­ful infor­ma­tive site.

  21. I believe this site con­tains some really good infor­ma­tion for every­one. “A sense of share is not a bad moral com­pass.” by Colin.

  22. You have remarked very inter­est­ing details! ps decent inter­net site.

  23. Get in shape says:

    You have observed very inter­est­ing details! ps nice web site.

  24. Very inter­est­ing information!Perfect just what I was search­ing for!